Опції зарахування

Я , Грицай Людмила, викладач спецтехнології з досвідом роботи 23 роки.  Хочу вдосконалити навички оволодіння новітніми засобами навчання. Моє кредо :"

Не той , хто знає багато, а той , чиї знання корисні. 

 Технологія приготування їжі  з основами товарознавства. Курс містить товарознавчо-технологічну характеристику основних продуктів харчування, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи механічної та теплової кулінарної обробки продуктів, їх вплив на якість готової їжі. Описано технологію приготування закусок, страв, десертів, гарячих та холодних напоїв, борошняних кондитерських виробів з різних видів тіста, вимоги до якості напівфабрикатів і готової їжі, сучасні вимоги щодо подавання та оформлення страв, терміни їх реалізації.


Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.